SecuForm

SecuForm is een webapplicatie die online inschrijven veilig en eenvoudig mogelijk maakt.

Dé tool voor zorginstellingen die gebruik maken van Ons Administratie van Nedap en een laagdrempelig inschrijfformulier op hun website willen.

De applicatie maakt geen gebruik van een e-mailformulier, maar stuurt de ingevulde gegevens direct door naar Ons Administratie van Nedap Healthcare.

Dit voorkomt dubbel werk en fouten én zorgt ervoor dat er geen gevoelige gegevens in e-mails terechtkomen. Het gebruik van SecuForm ondersteunt het eenvoudig actualiseren van een inschrijfformulier dat direct kan worden ingevuld, zonder tussenkomst van de cliëntadministratie.

Samen met Nedap ONS

SecuForm maakt gebruik van de meest recente intake-vragenlijst uit Ons Administratie. Deze kunt u dus ook eenvoudig zelf aanpassen.

Na het invullen en afronden van het formulier verschijnt de nieuwe cliënt automatisch in Ons Administratie met de ingevulde persoonsgegevens en vragenlijst.

Naast contactgegevens en een vragenlijst kunnen ook aanvullende zaken geüpload worden zoals: contactpersonen, huisarts, verzekeraar et cetera.

Tot slot kunnen ook foto’s van documenten geüpload worden. Zo kan een verwijsbrief of een indicatiestelling eenvoudig worden toegevoegd.

Ook kan de aanmelding via het ketenverkeer naar ONS gestuurd worden.

Bij een recente implementatie zijn we door inzet van SecuForm van vier uur per nieuw aangemelde client, naar één uur gegaan. Een reductie van 75%!

Hierdoor kan 5FTE op de administratie nu anders ingezet worden. 

Graag kijken wij met u samen naar de mogelijkheden om uw aanmeld proces te stroomlijnen. 

Meer weten?

Relevante Cases